• Vereniging Circulair Friesland wordt mede mogelijk gemaakt door:

De economie van de toekomst

De Vereniging Circulair Friesland is  een samenwerkingsverband tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Wij zetten ons in voor de Friese economie van de toekomst: een circulaire economie.

Circulaire voeding en kantines: waar hebben we het over?

Datum: 31 januari 2019 Locatie: Provinciehuis, Leeuwarden
Circulaire voeding en kantines: waar hebben we het over?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen in Fryslân die binnen zijn of haar bedrijf, organisatie of school de omslag wil maken naar circulaire, gezonde en duurzame voeding en nieuwsgierig is naar hoe je dit kunt doen.

Programma
13.30 - 14 uur:
inloop met koffie/thee

14 uur - 16 uur:
Presentatie door SVH Meesterkok Albert Kooy (F&B director van het Stenden University Hotel): Wat staat er op het menu? De 5 ingrediënten voor beter, verser, gezonder en eerlijker eten’.

Albert Kooy is een kok die zich al jaren druk maakt over eten. Hij ontwikkelde de Nieuwe Nederlandse Keuken-filosofie en past die toe binnen NHL Stenden, maar ook daarbuiten. Hij is mede-oprichter van de landelijke Dutch Cuisine beweging en betrokken bij koksonderwijs en opleidingen.

Presentatie door Babs Dijkstra, facilitair adviseur provincie Fryslân: Aanbesteden het kan ook anders! Over het anders aanbesteden van koffie door provincie Fryslan.

Na afloop van de presentaties is er ruimte voor vragen en discussie.

Waar en wanneer?
Donderdag 31 januari van 14.00 tot 16.00 op het Provinciehuis in Leeuwarden (inloop vanaf 13.30 uur).

Meer informatie en aanmelden
Wilt u bij de sessie aanwezig zijn of hebt u vragen? Neem dan contact op met Marlise Vroom, Aanjager Voeding ( / 06-53786826). Aanmelden graag vóór 26 januari.